Grecia elimina taxele de aeroport pana la sfarsitul anului

O veste buna pentru cei care si-au planificat o vacanta in Grecia si nu numai pentru ei! Ministerul Elen al Transporturilor anunta ca aceasta tara a hotarat sa elimine taxele de aeroport, incepand cu 1 aprilie si pana sfarsitul lui 2011.


"In contextul eforturilor de a sprijini turismul prin impulsionarea si cresterea numarului zborurilor catre Grecia, Ministerul Elen al Transporturilor a decis sa elimine taxele pentru aterizare, decolare si stationare pentru toate tipurile de avioane, pe toate aeroporturile din aceasta tara, cu exceptia Aeroportului International Atena", se precizeaza intr-un comunicat al Ministerul al Transporturilor din Grecia. Majoritatea curselor aeriene cu scop turistic – charter, dar si a curselor regulate dinspre Romania spre Grecia au destinatii precumRhodos, Creta, Skiathos, Zakynthos, Corfu, Thessaloniki.

Sursa: www.capitalul.ro

Pana in acest moment nu am primit niciun fel de modificari de tarife de la touroperatorii cu care lucram pe aceasta destinatie insa va vom tine la curent prin intermediul blog-ului viaRomania.eu, a paginilor de Facebook si Twitter si a Newsletter-ului viaRomania.eu

Pentru a consulta oferta de sejururi Grecia 2011 accesati pagina http://grecia.viaromania.eu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *