viaRomania.eu–cel mai bun pret garantat!

bestpriceviaRomania.eu introduce conceptul “Cel mai bun preț garantat” prin care se obligă să returneze de două ori diferența de tarif atunci când un client care a făcut o rezervare online pe www.viaromania.eu găsește același hotel sau pachet turistic pe un alt site la un tarif mai bun.

Dorim să plătiţi cel mai mic preţ posibil pentru hotelul sau vacanța dvs. Dacă după ce aţi făcut rezervarea, veţi găsi pe internet această cameră sau acest pachet turistic în aceleaşi condiţii de rezervare cu un preţ mai mic, vă vom returna de doua ori diferenta de pret. Trebuie numai să ne contactaţi în termen de 24 de ore după ce aţi rezervat, cu detalii despre acel website.

Termeni şi Condiţii de Garantare

 

  1. Deoarece tarifele hotelurilor se pot schimba frecvent, trebuie să ne contactaţi prompt prin e-mail pretgarantat@viaromania.eu, dar în orice caz în termen de 24 de ore de când aţi făcut rezervarea prin viaRomania.eu. E-mailul dvs. ar trebui să includă următoarele informaţii: numele dvs., numărul rezervării prin viaRomania.eu şi website-ul unde este disponibil cel mai mic tarif. E-mailurile incomplete sau neclare nu vor fi luate în considerare.
  2. Garanţia nu se aplică rezervărilor pentru aceeaşi zi.
  3. Garanţia se aplică numai relativ la un tarif mai mic care este disponibil online. Tariful mai mic online trebuie să fie rezervabil atunci când viaRomania.eu vă validează cererea, într-un termen de 24 de ore, poze ale ecranului nu sunt acceptate ca dovadă.
  4. Tariful mai mic trebuie să fie găsit online pentru o cameră echivalentă la acelaşi hotel sau un pachet turistic identic rezervat prin viaRomania.eu, cu aceleaşi date de check-in şi check-out şi cu aceleaşi condiţii de rezervare (transport, tip de masă, etc).
  5. Tariful mai mic trebuie să fie în aceeaşi valută.
  6. viaRomania.eu vă va returna de două ori diferența de preț numai dacă rezervarea dvs. prin viaRomania.eu a fost finalizată (achitată integral) şi nu a fost anulată sau supusă neprezentării.
  7. In cazul validării cererii dumneavoastră, veți primi prin e-mail un voucher cu valoarea de două ori mai mare decât diferența dintre tariful viaRomania.eu și tariful mai mic gasit de dumneavoastra. Acest voucher va putea fi folosit ca reducere pentru o rezervare ulterioară prin viaRomania.eu
  8. Dacă cererea nu are succes şi nu este în conformitate cu termenii şi condiţiile noastre de garantare a celui mai mic tarif, sunt aplicabile termenii şi condiţiile noastre de rezervare, inclusiv politica de anulare.
  9. ˝Garanţia celui mai mic preţ˝ nu se aplică la camerele de hotel cumpărate cu preţuri de membru, sejururi frecvente, puncte de loialitate sau alte programe de tip recompensă sau promoţii speciale ale hotelului unde rezervarea a fost făcută. Tarifele mai mici disponibile prin rezervări opace sau ˝Menţionaţi preţul dvs.˝ sunt de asemenea excluse din garanţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *