Bilete de avion – un nou serviciu online oferit de viaRomania.eu

Brașov, 25 iulie 2011După ce în luna aprilie a acestui an, agenția de turism VIAROMANIA a adăugat asigurările medicale de călătorie în portofoliul de servicii turistice oferite online, începând de astăzi, vizitatorii www.viaromania.eu pot rezerva și bilete de avion în condiții de deplină siguranță și la cele mai competitive tarife!

Serviciul ”rezervări bilete de avion” este implementat în colaborare cu eSky, companie de rezervări online acreditată IATA, reprezentant în România al eSky.pl, lider pe piața turistică poloneză în segmentul vânzării online de bilete de avion.

Accesând http://bilete-avion.viaromania.eu clienții VIAROMANIA pot rezerva atât bilete de avion low cost cât și bilete de avion la companii aeriene de linie. Printre sutele de companii disponibile se numără Blue Air, Wizz Air, easyJet, Germanwings, Carpatair, Tarom, Alitalia, Air France, KLM, Lufthansa, etc.

Clienții au la dispoziție un formular de căutare intuitiv și ușor de folosit care permite compararea cu ușurință a tarifelor biletelor de avion disponibile pe o anumită destinație și alegerea celei mai bune variante. Aceștia pot apela și un număr de telefon cu tarif normal prin intermediul căruia pot obține asistență de luni până vineri între orele 08.00 şi 20.00 şi sâmbătă între orele 10.00 şi 15.00.

Cei care doresc să beneficieze de cele mai bune oferte sau promoții la bilete de avion pot accesa periodic rubrica ”bilete de avion” de pe www.viaromania.eu unde vor găsi o secțiune dedicată promoțiilor. Ca un exemplu în acest sens, doritorii de bilete ieftine de avion pot rezerva în acest moment bilete București – Roma și București – Milano la 30 de euro, București – Paris, București – Londra sau București – Barcelona la doar 35 de euro de personă!

Rezervările biletelor de avion se realizează în condiții de deplină siguranță indiferent de metoda de plată aleasă de client, acesta putând opta pentru plata online, folosind un card bancar, sau pentru plata prin transfer bancar.

Agenția de turism VIAROMANIA, cu sediul în Brașov, operează pe piața turistică din România din primăvara anului 2009, oferind prin intermediului portalului www.viaromania.eu o gamă completă de servicii turistice: cazare individual, sejururi extern cu charter sau autocar, circuite, asigurări medicale de călătorie și bilete de avion.

Agentia de Turism VIAROMANIA
Nr.licență 5197/2009

SC ITINERIS ONLINE SRL
Str.Carpatilor Nr.23
Bl.R7, Sc.A, Ap.1

www.viaromania.eu

Tel. 0268 31.00.88
Fax. 0268 31.80.06

One thought on “Bilete de avion – un nou serviciu online oferit de viaRomania.eu

  1. Pingback: pareri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *