VIAROMANIA – 98.94% clienți mulțumiți!

Încă de acum 5 ani, când agenția de turism VIAROMANIA a primit licența din partea Ministerului Turismului, am plecat la drum punând în centrul atenției noastre clientul!

100% clienți mulțumiți: un deziderat imposibil de atins în lumea reală, dar unul care ne obligă permanent. O misiune grea, mai ales când rolul tău este să-i oferi clientului, turistului în cazul nostru, vacanța pe care o așteaptă de un an sau poate chiar de mai mulți. Așteptările sunt mari și responsabilitățile noastre direct proproționale cu acestea.

Lucrurile nu decurg întotdeauna cum ți-ai imaginat, chiar dacă ai plănuit totul până la cel mai mic detaliu. În „ecuația unei rezervări” nu ești singur. Există parteneri cu care colaborezi: hoteluri, agenții partenere, companii de transport, ghizi turistici, etc. Fiecare are rolul și aportul său la reușita unei vacanțe.

Nu depinde totul de tine, însă, atunci când ceva nu merge cum ar fi trebuit, responsabilitatea e pe umerii tăi. Tu – agenția –  ești cel în mâinile căruia turistul și-a încredințat timpul său liber și trebuie să faci tot ce îți stă în putere pentru a-l ajuta să-l petreacă în cel mai plăcut mod posibil.

Conștienți de această responsabilitate am încercat permanent de-a lungul anilor să devenim mai buni. Și încă o facem. De ce? Pentru că ne place. Și pentru că nu există satisfacție mai mare decât aprecierea clienților. Și – de ce să nu recunoaștem – pentru că este o relație „win-win”!

Nu există promovare mai bună decât un client mulțumit. O apreciere pozitivă pe care un client o face despre tine pe un blog, pe un site, pe o rețea de socializare sau pur și simplu la o cafea unui prieten este de neprețuit. Este motorul unei afaceri de succes. Adică exact ceea ce ne dorim.

satisfaction

98,94% – acesta este procentul clienților care ar recomanda agenția de turism VIAROMANIA prietenilor și cunoscuților. Avem 98,94% clienți mulțumiți și ne mândrim cu asta! Iar fiecare zecimală cu care această cifră crește ne face să încercăm să fim mai buni în ceea ce facem și mai atenți cu cei care ne aleg pentru a ne încredința prețioasele lor zile de vacanță.

Vă mulțumim tuturor pentru încredere și vă asigurăm că fiecare mesaj ca cel de mai jos ne bucură enorm! Iar fiecare mesaj în care ne aduceți critici sau ne faceți sugestii este tratat cu cea mai mare seriozitate!

Recenzie Google

(Foto: captura Google Plus)

 

Adrian Ciocălău
managing partner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *