VIAROMANIA angajează agent de vânzări!

Cautam agent de vanzari cu experienta pentru vanzarea de abonamente de promovare turistica pe site-ul www.viaromania.eu

we-are-hiring

Clientii portalului turistic www.viaromania.eu sunt proprietarii de pensiuni turistice, vile, cabane, hoteluri, etc. care doresc sa-si promoveze unitatile turistice si ofertele pe unul din cele mai cunoscute site-uri de promovare turistica din Romania.

viaromania.eu a fost lansat in anul 2007 si este unul din cele mai accesate site-uri de turism din Romania, oferind servicii de promovare turistica unitatilor turistice din tara dar si vanzarea directa de servicii turistice prin intermediul propriei agentii de turism.

Se urmareste dezvoltarea diviziei de promovare turistica si cresterea numarului de clienti.

Descrierea job-ului

Agentul de vanzari se deplaseaza in zonele de interes turistic din Romania in vederea colectarii informatiilor despre unitatile turistice, fotografierea acestora si incheierea de contracte de promovare.

Cerinte

Agentul de vanzari trebuie sa fie posesor de permis de conducere categoria B, trebuie sa aiba experienta in vanzari, sa fie o persoana agreabila, cu abilitati de negociere si spirit de convingere. Sunt necesare cunostinte minime de utilizare PC si navigare pe internet. Constituie un avantaj folosirea autoturismului propriu cu decontarea combustibilului si a cheltuielilor de exploatare.

Se ofera

Comision din contractele incheiate, program flexibil si posibilitati de promovare.

Pentru a aplica la acest job puteti folosi serviciul bestjobs.ro sau puteti trimite CV pe adresa viaromania [la] gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *