Ce facem în astfel de cazuri?

După cum știți, acordăm o atenție deosebită feed-back-ului pe care îl primim de la turiști, indiferent că este vorba despre rezervări făcute prin intermediul agenției noastre de turism sau rezervări direct la propritarii unităților de cazare înscrise pe site-ul www.viaromania.eu

Fiecare review este verificat manual și trece printr-un proces de aprobare înainte de a fi vizibil pe site și numai dacă respectă un set bine definit de reguli.

Atunci când vine vorba despre evaluarea unei unități de cazare – hotel, pensiune, vilă, apartament în regim hotelier, etc. – principala condiție este că cel care o face să fi fost cazat măcar o noapte acolo. Ni se pare de bun simț ca pentru a-ți putea da cu părerea și a face evaluări pe fiecare dintre cele 5 criterii: camere, personal/servicii, raport preț/calitate, curățenie și locație.

Sunt însă destul de multe cazuri în care primim astfel de review-uri:

review-vila-sinaia

Evident, respectând regulile de care vă vorbeam mai sus, acest review nu poate fi aprobat pentru a fi vizibil pe site. În primul rând pentru că turiștii nu au apucat să fie cazați acolo.

Deși ni se pare revoltător că astfel de cazuri se întâmplă și astfel de „indivizi” lucrează în industria „ospitalității”, din păcate nu putea decât să luăm la cunoștință.

Recomandăm tuturor care întâmpină astfel de probleme să ia măsuri chiar în acel moment, sau dacă li se pare periculos, să aștepte până ajung într-un loc sigur și să acționeze atunci. Mai exact, apelați la ajutorul autorităților: Poliția locală și ANPC.

Poliția locală este subordonată Primăriei, așa că probabil în orașele mai mici au sediul în același loc iar numărul de telefon de la ANPC îl găsiți pe Google, asta dacă nu este afișat – așa cum ar fi normal – la pensiunea / hotelul unde ați avut probleme.

2 thoughts on “Ce facem în astfel de cazuri?

  1. Adrian Post author

   Orice alt comentariu ar fi de prisos domnule vergil.
   Cu siguranță nici măcar nu v-ați obosit să citiți postarea.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *